Volumenikonet forsvandt fra proceslinjen i Windows 10

I dagens artikel ser vi på, hvad vi skal gøre, hvis lydstyrkeikonet forsvandt fra proceslinjen i Windows 10.

Lydstyrkeikonet, inputindikatoren, netværket og handlingscenter vises som standard i proceslinjen i Windows 10. Hvis lydstyrkeikonet ikke er i meddelelsesområdet på proceslinjen, er der flere måder at få det tilbage.

 Vis skjulte ikoner

Hvis du ikke kan se lydstyrkeikonet i meddelelsesområdet, skal du først klikke på pil op (vis skjulte ikoner) i proceslinjen og se efter det der. Hvis du ser lydstyrkeikonet på den liste, der vises, kan du lade det være der og bruge det efter behov eller trække det til proceslinjen (hold musemarkøren over det, tryk på venstre museknap og uden at slippe tasten, træk ikonet til proceslinjen, slip kun venstre nøgle).

 Aktivér lydstyrkeikonet i systemindstillinger

1. Klik på et tomt sted på proceslinjen med højre museknap, og vælg "Indstillinger på proceslinjen" (eller gå til "Start" => "Indstillinger" => "Tilpasning" => "Aktivitetslinje" -menuen).

2. Klik på "Slå systemikoner til / fra" i højre side.

3. Hvis kontakten overfor "Volume" er i "Off" -positionen. - tryk på den for at gøre den "Til". Hvis kontakten er i "Til" position - sluk og tænd den igen.

  Genstart Explorer

I nogle tilfælde løses problemer med fraværet af nogle indstillinger på proceslinjen ved at genstarte Explorer. Følg instruktionerne om, hvordan du genstarter Explorer.exe (Explorer) i Windows.

 Nulstil ikonerne for meddelelsesområdet

Hvis de tidligere metoder ikke returnerede lydstyrkeikonet, kan du prøve at nulstille ikonerne i meddelelsesområdet ved at slette en indstilling i registreringsdatabasen.

 Kontroller lokale gruppepolitiske begrænsninger

Du kan bruge Gruppepolitik eller Registreringseditor til at kontrollere.

Sådan gør du det i Registreringseditor:

1. I søgefeltet eller i menuen Kør (kør ved at trykke på Win + R-tasterne), skriv  regedit  og tryk på Enter.

2. Gå til  Computer \ HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer. Se i afsnittet Explorer for at se, om der er en HideSCAVolume- parameter  hvis der er - højreklik på den, og vælg "Slet". Efter disse trin skal du genstarte File Explorer, logge ud og logge ind igen, eller genstarte din computer.

Sådan gør du det i gruppepolitikker:

For at udføre ovenstående i gruppepolitik skal du have Windows 10 Pro, Enterprise eller Education.

1. Indtast gpedit.msc  i søgefeltet eller i menuen Kør (kør ved at trykke på Win + R),  og tryk på Enter.

2. Åbn "Brugerkonfiguration" => "Administrative skabeloner" => "Startmenu og proceslinje" => i højre side skal du åbne "Fjern lydstyrkeikon".

3. Sæt en periode foran "Ikke indstillet" eller "Deaktiveret", og klik derefter på "OK". Genstart File Explorer, log ud og log ind igen, eller genstart computeren.

Det er alt for i dag, hvis du kender andre metoder - skriv i kommentarerne! Lykke til dig 🙂