konfigurer automatisk lukning af computeren

Det sker, at du ser en film inden du går i seng og rejser dig for at slukke for computeren, når den er færdig - der er ikke noget ønske ... I dag vil vi se på, hvordan man opretter en automatisk nedlukning af computeren på et bestemt tidspunkt. Desuden kan du gøre det, så hvis du fortsætter med at bruge computeren, slukkes den ikke, men udsætter nedlukningen i et bestemt tidsrum. Der er mange gratis programmer til automatisk nedlukning af din computer: timer til nedlukning, Brutus 2006, Sluk, Sleep moon xpress, switch osv. I dag vil vi se på, hvordan man opretter en automatisk computernedlukning uden yderligere software.

1.   I søgefeltet eller i menuen Kør (Win + R) skal du skrive taskchd.msc og trykke på Enter.

2.  Klik på "Opret opgave".

3. Find et navn til opgaven (f.eks. "Luk computeren automatisk ned"), kontroller om afkrydsningsfeltet ud for "Kør med højeste rettigheder" er markeret.

4. Åbn fanen "Udløsere" => klik på "Ny".

5. Indstil det påkrævede tidspunkt for opgavens arbejde og den dato, hvorfra nedlukningen skal startes, der er også fire muligheder for udførelsesfrekvensen:

  • enkelt gang;
  • daglige;
  • ugentlig;
  • månedlige

6. Gå til fanen "Handlinger" => "Opret" => i "Program" indtaster C: \ Windows \ System32 \ Shutdown.exe => i feltet "Tilføj argumenter", skrive - s  så når nedlukningen opgaven er udført, vil hele programmet automatisk lukket.

7.  Denne vare kan springes over for dem, der under alle omstændigheder vil slukke for computeren på et givet tidspunkt, selvom nogen sidder ved den.  Gå til fanen "Tilstand" => markér afkrydsningsfeltet ud for "Kør opgaven, når computeren er inaktiv", vælg den ønskede tid => marker afkrydsningsfeltet ud for "Genstart, når inaktiv tilstand genoptages". Hvis du følger trinene i det 7. punkt, er det muligt, at når den angivne tid kommer, vil computeren ikke slukke, fordi et eller andet program muligvis udfører en handling.

8.  Gå til fanen "Indstillinger" => markér afkrydsningsfeltet ud for "Hvis udførelsen mislykkes, genstart efter", vælg det tidspunkt, hvorefter det er bedre at genstarte opgaven: 10 minutter eller en halv time.

Efter at have klikket på "OK", udføres opgaven på et bestemt tidspunkt. Derfor ser vi film, spiller og glemmer ikke, at computeren automatisk slukker på det tidspunkt, du har udpeget. Held og lykke!

Se også: Diskhåndtering i Windows - instruktioner til arbejde med computerdiske;

Sådan slettes cookies fra browsere;

Sådan rengøres dit tastatur eller metoder til at forhindre forurening.