Skift venstre og højre museknap i Windows 10

Venstre museknap fungerer som standard som primær, og højre museknap fungerer som sekundær. Hvis du bruger en mus med din venstre hånd, vil det være mere praktisk at bytte de handlinger, der opstår, når du trykker på venstre og højre museknap. I denne artikel ser vi på, hvordan du ændrer den primære museknap.

Hvis du nu skal åbne en fil eller mappe dobbeltklikker du med venstre museknap, og efter ændringer skal du dobbeltklikke med højre museknap, og ved at trykke på den venstre vises en kontekstmenu.

Skift primær museknap i valgmuligheder

1. Gå til menuen "Start" og åbn "Indstillinger".

2. Gå til "Enheder", vælg "Mus" i venstre side, på højre side ved siden af ​​"Vælg hovedknappen" skift "Venstre" til "Højre".

 Skift primær knap i musegenskaber

1. Åbn musegenskaberne: højreklik på "Start", og vælg "Kør" (eller tryk på Win + R-tasterne sammen), skriv  kontrolmuskommandoen, og tryk på Enter-tasten.

2. Gå til fanen "Knapper", sæt en prik ud for "Venstrehåndet" og klik på "OK".

 Skift hovedknappen i registreringseditoren

1. Åbn registreringseditoren: i søgefeltet eller i menuen Kør skriv  regedit og tryk på Enter-tasten.

2. Gå til stien  HKEY_CURRENT_USER \ Kontrolpanel \ Mus . I sektionen Mus skal du åbne parameteren  SwapMouseButtons , sætte 1 i feltet "Værdi"  og klikke på "OK" (for at gøre hovedknappen til højre, så hovedknappen er til venstre - du skal sætte 0). Log ud og log ind igen for at ændringerne skal træde i kraft.

Det er alt for i dag, hvis du kender andre metoder - skriv i kommentarerne! Lykke til dig 🙂