Google Chrome tilbyder ikke at oversætte siden

I dag vil vi overveje, hvad vi skal gøre, hvis Google Chrome ikke tilbyder at oversætte siden fra et andet sprog.

Chrome-browseren tilbyder muligvis ikke sideoversættelse, fordi denne funktion er deaktiveret i indstillingerne, og vi vil nærmere overveje, hvordan du aktiverer den. Men hvad hvis "Oversættelse af tilbudside, hvis deres sprog adskiller sig fra det, der bruges i browseren" er aktiveret i indstillingerne, men siderne tilbyder ikke oversættelse, og der er ikke noget "Oversæt denne side" -ikon i adresselinjen?

1. Kontroller først, om sideoversættelsesfunktionen er aktiveret: I den åbne Chrome-browser skal du klikke på de tre prikker øverst til højre og vælge "Indstillinger" (du kan også indtaste chrome: // settings / i adresselinjen og trykke på Enter).

2. Klik på "Avanceret".

3.   Modsat "Sprog" skal du klikke på pilen for at åbne yderligere indstillinger, og hvis kontakten overfor "Tilby sideoversættelse, hvis deres sprog adskiller sig fra det, der bruges i browseren" er deaktiveret - klik på den for at aktivere denne funktion. Prøv at åbne den side, hvor oversættelsen ikke blev tilbudt, foreslår nu?

På websteder med et andet sprog end det, der bruges i browseren, skal ikonet "Oversæt side" være i adresselinjen på højre side. Ved at klikke på den med venstre museknap kan du vælge "Oversæt", "Vis original" eller gå til "Indstillinger" og konfigurere oversættelsesparametre.

Hvis du åbner forskellige sider ved hjælp af andre sprog, men ikke bliver bedt om at oversætte siden, og der ikke er noget "Oversæt side" -ikon i adresselinjen, og hvis funktionen "Tilby sideoversættelse, hvis deres sprog adskiller sig fra det sprog, der bruges i browseren" er aktiveret, skal du klikke på siden, som du vil oversætte, skal du højreklikke og vælge "Oversæt til russisk". Efter disse handlinger vises ikonet "Oversæt side" i adresselinjen, og du kan klikke på det i parametrene for at vælge de ønskede oversættelsesindstillinger.

Det er alt for i dag, hvis du kender andre metoder - skriv i kommentarerne! Lykke til dig 🙂