Browseren åbner af sig selv

For et par dage siden bad bekendte om at se på deres computer fra deres ord - browseren med annoncer åbnes konstant af sig selv, hvis vi vil åbne Google og andre websteder - en anden helt side åbner, fejlen på den tilsluttede USB-enhed dukker konstant op. I dagens artikel vil jeg beskrive rækkefølgen af ​​handlinger, hvorefter alle disse problemer forsvandt!

Jeg gik til det fjerne sted og straks skyndte mig ind i mine øjne, at hvert par sekunder dukker en USB-enhedsforbindelsesfejl op, Eset Smart Security-antivirus skriver konstant om at blokere en slags trussel. Derefter åbnede jeg Chrome og indtastede en forespørgsel i søgefeltet - i stedet for de fundne resultater blev en side med en annonce åbnet. En interessant funktion - Yandex-siden åbnes uden problemer, og den konstant åbne browser er Yandex. På siderne vises annoncer fra Yandex, men fra Google - ikke. Sandsynligvis en tilfældighed?

1. Kontroller og korriger  værtsfilen:  denne fil skal åbnes med administratorrettigheder, du kan åbne kommandolinjen som administrator => og udføre kommandot  notesblok C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts eller køre notesblok som administrator og åbne i det er vært. Gå til menuen "Start" => Alle programmer => Standard => klik på "Notesblok" med højre museknap og vælg "Kør som administrator".

I en åben notesbog skal du gå til "File" => "Open".

I adresselinjen skal du indsætte  C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \  og trykke på Enter.

Nederst skal du vælge "Alle filer" => venstreklik på  værtsfilen  => "Åbn".

Strenge er skjult her, på grund af hvilke der ikke er nogen måde at åbne nogle sider på, og andre i stedet for. Alt efter

# localhost navn opløsning håndteres i selve DNS.

# 127.0.0.1 lokal vært

# :: 1 lokal vært

overflødig!

Alt efter  # 127.0.0.1 localhost # :: 1 localhost er  valgt og fjernet.

Resultatet skal være som vist på billedet. Luk filen, og klik på "Gem".

2.  Vi fjerner unødvendige ting fra de planlagte opgaver: spørgsmålet opstod "hvorfor Yandex-browseren med annoncer åbner konstant efter en vis periode?" Skriv "Task Scheduler" i søgefeltet, og vælg det blandt de fundne resultater.

På venstre side skal du vælge "Task Scheduler Library", i midten vil du se en masse planlagte opgaver. Hver opgave udfører en slags handling, og halvdelen af ​​opgaverne kan fjernes. For eksempel,  Soft installer , i midten står det, at denne opgave udføres hver dag kl. 14:19. Jeg tror ikke, der er behov for at installere software hver dag, medmindre denne software er malware.

Åbn denne opgave ved at dobbeltklikke på venstre museknap, gå til fanen "Handlinger" og se hvilken fil der startes hver dag på samme tid. På denne måde kan du kontrollere alle opgaver og slette unødvendige!

Vi vælger denne opgave og klikker på "Slet", bekræft sletningen i vinduet, der vises, ved at klikke på "Ja".

Der er flere Yandex-browseropdateringer i planlæggeren, der sker intet, hvis du sletter dem. Der er en InternetEF- opgave,  der gentages med en hyppighed på 23 minutter, og at dømme efter beskrivelsen er det årsagen til den gentagne åbning af browseren med annoncer. Vi sletter det.

Slet opgaver, du ikke kan lide.

3. Fjern unødvendigt ved opstart;

4 . Fjern ondsindet software: task manager kan have processer, der forstyrrer den normale drift af computeren. Desuden blev der sandsynligvis installeret forskellige malware, og hver gang navnet ændres, så der er ingen mening i at vise, hvordan det ser ud i de installerede programmer. For fuldstændigt at fjerne malware fra registreringsdatabasen, programmer, midlertidige filer osv. - du skal scanne din computer med flere programmer. Selvfølgelig kan du gøre alt med dine hænder, men det tager længere tid. Download og kør en scanning en efter en med AdwCleaner og Malwarebytes. Jeg tilbyder dig ikke betalte programmer, AdwClewaner er gratis og Malwarebytes er gratis, du har ikke brug for en betalt version!

Efter scanning gennem AdwCleaner skal du klikke på "Ryd".

Efter scanning med Malwarebytes Free skal du klikke på de valgte karantæne.

Og endelig, download og kør scanningen ved hjælp af Zemana-værktøjet, dette program er gratis i en uge eller to, denne gang er det nok for dig at scanne din computer en gang. Efter scanning skal du klikke på Næste og genstarte computeren.

Afinstaller Malwarebytes Free med det samme, og mens Zemana er gratis, lad det installeres på din computer. Når licensen udløber, skal du afinstallere programmet eller købe det. Alt efter disse handlinger skal der ikke være nogen ondsindet software på din computer, og selve browseren åbnes ikke længere konstant. Måske vil nogle af jer betragte et sådant antal programmer overflødige - måske har du ret, hvis du kender software, der kan slippe din computer for al malware - skriv det i kommentarerne.

Disse værktøjer skulle fjerne alt, hvad malware har gjort på din computer. Bare i tilfælde af at du kan kontrollere browsergenveje og udvidelser for unødvendige og også ændre startsiden og søge til den ønskede ved hjælp af instruktionerne  Sådan gør du browseren hurtig igen.  Det er alt for i dag, hvis du har tilføjelser, eller hvis du kender lettere måder - skriv kommentarer! Held og lykke 🙂