Sådan aktiveres eller deaktiveres systemikoner på proceslinjen i Windows 10

Systemikoner (ur, lydstyrke, netværk, strøm, placering osv.) Findes på proceslinjen. Ved at svæve over dem kan du se deres status ved at klikke på ikonet med højre museknap, kan du ændre bestemte indstillinger. I dagens artikel ser vi på, hvordan du aktiverer eller deaktiverer systemikoner i meddelelsesområdet på proceslinjen.

Aktivering eller deaktivering af systemikoner er tilgængelig i indstillingerne, du kan også deaktivere dem ved hjælp af registreringseditoren. Hvis du deaktiverer dem i Registreringseditor, er der ingen mulighed for at aktivere eller deaktivere ikonet i indstillingerne.

 Slå systemikoner til eller fra i indstillinger

1. Åbn menuen "Start", og gå til "Indstillinger".

2. Gå til "Tilpasning".

3. På venstre side skal du vælge "Opgavelinje" i højre kolonne, finde og åbne "Tænd / sluk systemikoner".

4. Over for navnet på det ønskede systemikon skal du klikke på kontakten med venstre museknap, så den bliver i "Til" position. eller "Fra". Følgelig, hvis kontakten overfor ikonet er i "Fra" -positionen. det vises ikke på proceslinjen.

Aktivere eller deaktivere systemikoner i Registreringseditor

Det anbefales at oprette et systemgendannelsespunkt, før du redigerer registreringsdatabasen.

Åbn registreringseditoren: I søgefeltet eller i køremenuen (kør ved at trykke på Win + R-tasterne) skal du indtaste  regedit-kommandoen  og trykke på Enter-tasten.

Gå til stien  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer. Højreklik på afsnittet Explorer, vælg Ny => DWORD (32-bit) værdi. Parameternavnet afhænger af, hvad du skal deaktivere:

  •    for at deaktivere "uret" skal du navngive parameteren  HideClock  => åbne den og sætte 1 i feltet "Værdi"  og derefter klikke på "OK".

  • for at slukke for "Volume" skal du navngive parameteren HideSCAVolume  => åbne den og sætte 1 i feltet "Value"  og derefter klikke på "OK".
  • for at deaktivere navnet "Netværk", skal parameteren HideSCANetwork  => åbne den og sætte 1 i feltet "Værdi"  og derefter klikke på "OK".
  • for at slukke for "Power" -navnet, skal parameteren HideSCAPower  => åbne den, og i feltet "Value" skal du sætte  1 og derefter klikke på "OK".
  • for at deaktivere "Meddelelsescenter" skal du navngive parameteren DisableNotificationCenter  => åbne den og sætte 1 i feltet "Værdi"  og derefter klikke på "OK".

For at ændringerne skal træde i kraft, skal du genstarte din computer eller genstarte Explorer.

De deaktiverede systemikoner i registreringseditoren kan ikke aktiveres i systemindstillingerne, hvis du vil genaktivere det - skal du åbne den oprettede parameter og ændre værdien til 0 .

Det er alt for i dag, hvis du har tilføjelsesprogrammer eller kender andre måder - skriv kommentarer! Held og lykke 🙂