Sådan fjernes alle værktøjslinjer fra proceslinjen i Windows 10

I dagens artikel vil vi se på, hvordan du fjerner alle værktøjslinjer fra proceslinjen.

I Windows 10 kan du tilføje alle værktøjslinjer til proceslinjen, eller du kan meget nemt fjerne dem fra proceslinjen. Den nemmeste måde er at højreklikke på den værktøjslinje, du vil fjerne, og vælge "Luk værktøjslinje". Men hvad hvis panelerne ikke forsvinder efter disse handlinger? For ikke så længe siden skrev de til mig, at proceslinjen var deformeret og blev meget tynd, at der ikke var nogen ikoner synlige på den. Det sker også, at panelet holder op med at reagere på ethvert tryk, og genstart af computeren redder ikke situationen. I sådanne tilfælde kan problemet forsvinde, hvis du fjerner alle fastgjorte ikoner og værktøjslinjer fra proceslinjen. Alle værktøjslinjer, som du føjer til proceslinjen, gemmes i en registreringsdatabasenøgle. Hvis du sletter dette afsnit, nulstilles alle værktøjslinjer.

1.  Før du redigerer registreringsdatabasen, anbefales det at oprette et systemgendannelsespunkt.

2. Åbn registreringseditoren: I søgefeltet eller i køremenuen (kør ved at trykke på Win + R), skal du indtaste  regedit-kommandoen  og trykke på Enter-tasten.

3. Naviger til stien  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Streams \. I  sektionen Streams  skal du højreklikke på sektionen Desktop  og vælge Slet. Klik på "JA" i det vindue, der vises.

4. Genstart computeren, eller genstart Windows Stifinder for at ændringerne skal træde i kraft.

Det er alt for i dag, hvis du kender andre metoder eller har tilføjelser - skriv kommentarer! Held og lykke 🙂