Sådan installeres et tema på Windows 10

Med en ny stor opdatering har Windows 10 tilføjet muligheden for at installere gratis temaer fra butikken. Med denne funktion kan du nemt tilpasse din skrivebordsbaggrund, farver og systemlyde. I dagens artikel vil vi se på, hvordan man installerer et nyt tema, hvordan man ændrer det, sletter det osv.

Sådan installeres et nyt desktop-tema

1. Åbn menuen "Start", og gå til "Indstillinger".

2. Gå til "Tilpasning".

3. I venstre kolonne skal du vælge "Temaer", på højre side kan du vælge et af de installerede temaer eller installere et nyt fra butikken ved at venstreklikke på "Andre temaer i butikken".

4.  Et vindue med mange forskellige temaer åbnes, venstreklik på det, du kan lide.

5. En beskrivelse af dette tema åbnes, i det vil du se skærmbilleder, og hvis du beslutter at installere det - skal du venstreklikke på "Get".

6. Når temaet er downloadet og installeret, skal du vælge "Kør".

7. Temaet vises på listen over installerede, vælg det ved at klikke på det med venstre museknap. Computeren vil ændre farverne på alle vinduer, skrivebordsbilledet, lyde osv.

Sådan tilpasser du dit skrivebords tema

Temaer inkluderer flere desktop-billeder, et sæt lyde, et sæt musemarkører, farver. Du kan ændre alle disse elementer i temaet ved blot at vælge det ønskede element i menuen og justere alt for dig selv.

Vælg "Baggrund" på venstre side, som standard vises billederne på skift, i "Baggrund" -punktet "Slideshow" er valgt. Alternativt kan du vælge et foto permanent ved at ændre "Baggrund" til "Foto" og vælge det, du vil have på din computer. Også i dette vindue kan du: ændre mappen med billeder til visning af et lysbilledshow, indstille visningstiden for et billede, bruge kontakten til at lave et show i tilfældig rækkefølge, aktivere lysbilledshow på batteristrøm og vælge placeringen af ​​billederne.

Ved at vælge "Farve" i menuen til venstre kan du tilpasse farverne: til proceslinjen, startmenuen og andre grænsefladeelementer.

Gå til "Temaer" på venstre side, vælg "Lyde", og du kan ændre det "lydskema", der ændres, når du vælger et nyt tema. Vælg det lydskema, du kan lide, eller slå lyden fra ved at vælge "Lydløs" i feltet "Lydskema" og klikke på "OK".

På venstre side ved at gå til "Temaer" kan du ændre indstillingerne for musemarkøren ved at vælge emnet "Musemarkør".

Gå til fanen "Pointers", og vælg den, du bedst kan lide i feltet "Scheme".

 Hvis du har ændret noget i temaindstillingerne, skal du gemme det til fremtiden. For at gøre dette skal du vælge "Temaer" i venstre kolonne og klikke på "Gem tema" i højre kolonne. Skriv et nyt navn til temaet, og klik på "Gem".

Sådan fjernes et installeret tema

Du kan ikke slette temaer, der følger med systemet som standard, du kan kun slette dem, som du selv har oprettet eller downloadet. For at gøre dette skal du gå til menuen "Start" => Valgmuligheder => Tilpasning => i venstre side vælger du "Temaer", i højre kolonne finder du det tema, du vil slette => højreklik på det og vælg "Slet". Hvis du vil slette et aktivt tema, skal du først vælge et andet til brug og først derefter trykke på denne højre tast og vælge "Slet".

Gem og del et tema

For at dele et tema, som du har tilpasset og bruger i øjeblikket - gå til menuen "Start" => Valgmuligheder>> Tilpasning => i venstre side, vælg "Temaer", find det tema, du vil dele, i højre kolonne => højreklik på det musen og vælg "Gem tema til deling". Hvis du klikker på et inaktivt emne med den rigtige nøgle, kan du kun slette det, så først skal du vælge dets hovedemne og først derefter ved at klikke på det med den højre nøgle kan du dele det.

I dette vindue skal du komme med et navn til det emne, du vil dele, vælge en gemplacering og klikke på "Gem".

Send den gemte fil til den person, som du vil dele temaet med, lad ham åbne den ved at dobbeltklikke på venstre museknap, hvorefter den vises i de installerede temaer på hans computer.

Det er alt for i dag, hvis du har tilføjelser - skriv kommentarer! Held og lykke 🙂