Kør som altid enhver browser i inkognitotilstand

Inkognitotilstand giver ikke fuldstændig fortrolighed, men alligevel, hvis du åbner en browser i den, gemmes søgehistorikken ikke, cookies, logins, adgangskoder osv. Gemmes ikke. Du kan konfigurere enhver browser til altid at starte i inkognitotilstand.

Denne tilstand er nyttig, når du er mere end en computerbruger, så ingen kan se, hvor du gik hen, og hvad du lavede. For at starte browseren altid i inkognitotilstand, skal du tilføje nogle parametre til genvejsegenskaberne og derefter åbne denne genvej - browseren åbner inkognito. I Mozilla Firefox er alt enklere, og du kan konfigurere det til at åbne i inkognitotilstand som standard og ikke kun fra en bestemt genvej.

Mozilla Firefox

Ved at ændre et par muligheder i Firefox-præferencer - starter det altid i inkognitotilstand. For nylig spurgte de i kommentarerne, hvordan man åbner browseren i inkognitotilstand, når man følger et link i skype eller fra en anden applikation. Svaret på dette spørgsmål er Firefox, hvis du indstiller det som standard, vil du følge linkene i inkognitotilstand.

Åbn Mozilla Firefox => gå til de tre linjer øverst til højre og vælg indstillingerne

Gå til "Privacy" => under "History" overfor Firefox, vælg "Kan ikke huske historie"

Firefox bruger nu de samme indstillinger som det gjorde for privat browsing og husker ikke din webstedshistorik.

Google Chrome

Chrome har ikke en GUI-mulighed for at indstille inkognito som standard. Du kan kun tilføje parametre til egenskaberne for genvejen og åbne browseren fra denne genvej - få browseren i privat browsing-tilstand.

Hvis du har en genvej til Google Chrome på dit skrivebord, skal du højreklikke på den og vælge "Egenskaber". Hvis genvejen er på proceslinjen - højreklik på den, åbnes en undermenu => i Google Chrome med højre knap => "Egenskaber"

I slutningen af objektfeltet skal du tilføje  -incognito  (som på billedet, dvs. i slutningen af ​​feltet, skal du trykke på mellemrumstasten og indsætte -incognito) og trykke på Apply.

Åbn nu denne genvej - Chrome starter i inkognitotilstand.

Opera

I Opera kan du også tilføje en parameter til genvejsegenskaberne for at åbne en inkognitobrowser fra den.

Klik på Opera-genvejen med højre museknap => vælg "Egenskaber" => i slutningen af ​​linjen, tilføj objektet  -privat (som på billedet) => klik på "Anvend" og "OK"

nu ved at åbne denne genvej får du en browser i privat browsing-tilstand.

Internet Explorer

I egenskaberne til Internet Explorer-genvejen i slutningen af ​​feltet skal objektet skrives  -privat (som på billedet) => klik på "Anvend" og "OK"

nu ved at åbne denne genvej får du en inkognitobrowser.

For at åbne en browser fra en Yandex-genvej i inkognitotilstand skal du gøre det samme som i Google Chrome. Det er alt for i dag, hvis der er tilføjelser - skriv kommentarer! Held og lykke 🙂