Sådan beskæres video på Android

I dagens artikel ser vi på en nem og hurtig måde at beskære video på Android-enheder.

Vi dækker ikke mange eksisterende programmer til at arbejde med video på Android, vi vil kun overveje en multifunktionel Google Photos-applikation. Denne applikation blev diskuteret tidligere i artiklen  Guide til Google Fotos, med dens hjælp kan du: oprette animationer fra en række skud, rotere en video, lave en collage, redigere fotos og meget mere. Google Fotos hjælper også med at frigøre plads på din Android-enhed, du kan synkronisere alle fotos og videoer til skyen uden at miste kvalitet og derefter slette dem fra enheden.

Installation af Google Fotos.

Du skal have en Google-konto for at bruge denne applikation. Du kan installere Google Fotos på Google Play.

Ved den første lancering vises en annonce med funktionerne i denne applikation, klik på "Start".

Det næste trin er at aktivere eller deaktivere "Start og synkronisering". Hvis du efterlader alt som standard i dette vindue, overføres alle nye fotos til skyen, når enheden er tilsluttet Wi-Fi. Eventuelle ændringer af fotos synkroniseres også med skyen. Du får kun adgang til fotos og videoer ved hjælp af din Google-konto. Du har en sikkerhedskopi af alle dine fotos på Internettet, tilgængelig når som helst og fra enhver enhed.

Hvis du klikker på "Skift indstillinger", kan du vælge i hvilken kvalitet du vil uploade fotos og videoer til skyen:   høj kvalitet (standard) - billedet gemmes i høj kvalitet, men filstørrelsen reduceres (du kan gemme et ubegrænset antal filer); original størrelse - billedet gemmes i dets originale størrelse, men for sådanne filer er lagringsstørrelsen begrænset til 15 GB. Også i dette vindue kan du tillade brug af mobilt internet til synkronisering med skyen. Når du har foretaget ændringer, skal du klikke på "Gem" og "Udfør"

Det næste vindue viser nogle af funktionerne i Google Fotos, efter gennemgang skal du klikke på fluebenet nederst til højre.

Beskær video ved hjælp af Google Fotos.

Start appen Google Fotos og se efter den video, du vil beskære. Klik på tre parallelle linjer øverst til venstre.

Vi vælger "På enhed".

Valg af den video, du vil beskære.

Klik på blyanten.

Der er en linje under videoen, på venstre og højre side af denne linje er der skyder, som du skal trække med venstre museknap til begyndelsen og slutningen af ​​videoen. Det vil sige, vi klikker på venstre skyder med venstre museknap og trækker den uden at frigive nøglen til højre side, hvor vi vil have videoen til at begynde. Slip nøglen på det rigtige sted. Vi gør det samme med højre skyder, træk det til venstre indtil det punkt, hvor du vil have videoen til at slutte.

Når du har valgt den ønskede del af videoen, skal du klikke på "Gem" og derved afskære de overskydende dele.

Det er så let at beskære en video, nu har du Google Fotos-appen installeret på din enhed, og du kan bruge den når som helst, og på få sekunder kan du beskære enhver video. Det er alt for i dag, hvis du har tilføjelsesprogrammer, eller hvis du kender lettere måder - skriv kommentarer! Held og lykke 🙂